Aptus izdelki vsebujejo kalcij in magnezij

Za vse ljubitelje čajev

Aptus izdelki vsebujejo kalcij in magnezij

24 junija, 2019 Dom in vrt 0

Aptus izdelki so izredno priznani na trgu, saj povečujejo cvetenje, rast i razvoj rastlin. Velikokrat se zaradi razmer, ki jih poda narava, rastlina ne more optimalno razviti in tako ostane majhna in posledično tudi manj rodi. Kmetje se tako vsako leto trudijo, da bi sajenim rastlinam zagotovili karseda dobre pogoje za rast. Vendar na žalost včasih to ni dovolj, saj so nenadne vremenske razmere nepredvidljive.

Aptus ima različne proizvode. Eden izmed njih je CaMg Boost, ki ga lahko uporabljamo enkrat tedensko vse od tretjega tedna rasti rastline. Proizvod lahko uporabljamo do petega tedna cvetenja in tako resnično pripomoremo k dobremu razvoju cveta in kasneje ploda.

Aptus izdelke moramo pred uporabo dobro pretresiti in se pred uporabo pozanimati pri profesionalnih uporabnikih ter prodajalcih gnojil. Paziti moramo namreč, da izdelkov ne bi kombinirali z ostalimi boosterji, ker bi lahko prišlo do nezaželene reakcije.

Bio Canna za ekološko vzgajanje rastlin

Bio Canna so izdelki, ki jih imajo radi vsi kmetje, ki se posvečajo k zdravemu, biološkemu in ekološkemu kmetovanju. Proizvajalci blagovne znamke Bio Canna proizvajajo več različnih produktov, ki omogočajo optimalen razvoj rastlin. Eden izmed njegovih izdelkov je Bio boost, ki omogoča nujno cvetenje rastlin in izboljša metabolizem ter povečuje zdravje rastlin.

Bio Canna proizvaja stimulatorje cvetenja, ki posledično zvišuje kvaliteto in izboljša donos rastline. Ko se cvetovi začnejo razvijati potrebujejo optimalne pogoje, da se lahko razvijejo tako kot bi se želeli. Ker pa so danes v naravi razmere izredno nepredvidljive, kmetje potrebujejo sredstva s katerimi si omogočajo večji i boljši proces cvetenja.

Bio Canna vsebuje ekstrakte na bazi hmelja, ki imajo izredno moč za spodbujanje cvetenja. Poleg tega bo rastlini dala dovolj potrebne energije, da bo lahko le-ta izkoristila vse elemente, ki jih nudi proizvod. Vsi izdelki blagovne znamke Bio Canna so na voljo tudi na spletu kjer so natančno opisani ter predstavljeni.