Asus prenosniki z zmogljivimi procesorji

Za vse ljubitelje čajev

Asus prenosniki z zmogljivimi procesorji

26 septembra, 2019 Tehnologija 0
Asus prenosniki z zmogljivimi procesorji

Asus prenosniki imajo vgrajene izredno zmogljive in napredne procesorje, ki delujejo pri različnih frekvencah. S pomočjo Bluetootha, ga lahko priključimo na različne naprave, njegovo vsestransko uporabo še dodatno razširimo. Velikokrat se prenosniki uporabljajo za povezavo s tabličnimi računalniki in si tako enostavno izmenjujemo datoteke in ostale dokumente.  

Asus prenosniki, ki se trenutno prodajajo, imajo že izredno velike kapacitete trdega diska in nam tako omogočajo shranjevanje velikega števila dokumentov. Na prenosniku imamo tako navadno veliko slik, filmov in ostalih nepotrebnih datotek. Ker prostora nikoli ni preveč, je dobro, da si kupimo prenosnik, ki bo imel vsaj 1TB kapacitete. S takšno kapaciteto bomo dolgo lahko shranjevali vse potrebno. 

Asus prenosniki je v kombinaciji z odličnimi JBL slušalkami idealen za gledanje filmov ali za nemoteno opravljanje dela pri poslušanju mirne glasbe. Saj se v majhnem stanovanju težko izoliramo od zunanjega hrupa. To bomo lahko naredili s pomočjo odličnih slušalk, ki nam bodo v veliko pomoč 

Dell prenosniki za poslovno uporabo

Dell prenosniki imajo odlično strojno opremo, ki bo vsakemu poslovnemu uporabniku dovoljevala opravljanje več različnih opravil hkrati. Poskrbela bo tako za klasično uporabo, za upravljanje Office-ovih orodij, kot tudi za multimedijsko zmogljivost za predvajanje filmov in videoposnetkov. 

Dell prenosniki imajo vgrajeno tudi spletno kamero, ki je potrebna za izvajanje videokonferenc ter sestankov s partnerji iz ostalih evropskih držav. Kamera mora biti seveda izdelana v tehnologiji HD, saj bo le tako omogočala brezhibno sliko, ki med pogovorom ne bo zaostajala za zvokom. Internet omogoča kontaktiranje z državami po celem svetu, vendar pa moramo za klice na drugi konec sveta imeti tudi odlično napravo, ki bo klic lahko izpeljala. 

Dell prenosniki nam to zagotavljajo s pomočjo kamere, odličnih zvočnikov in zmogljivega mikrofona, preko katerega bomo lahko komunicirali. Klice lahko opravljamo kar preko Skype-a, ki je namenjen poslovni ter zasebni rabi.