Bizhub C258 natisne 25 strani na minuto

Za vse ljubitelje čajev

Bizhub C258 natisne 25 strani na minuto

junij 20, 2020 Splošno 0
Bizhub C258

Konica Minolta Bizhub C227 je odličen pripomoček za vsako pisarno. V delovnem okolju je hitrost izjemno pomembna. Vsak zaposlen si želi, da bi bilo njegovo delo čimprej opravljeno, zato si želi imeti dobro delujoče naprave, ki bodo vse natisnile takoj, ko bo to potrebno. Funkcionalnost pisarniških naprav mora biti vedno na prvem mestu. Zaposleni namreč lahko le na ta način pravočasno uredijo vse projekte. 

Konica Minolta Bizhub C227 ima sposobnost natisniti kar 25 strani v eni sami minuti. To je izjemna hitrost, ki jo dosega le malo tiskalnikov. Tiska tako barvne kot črno-bele dokumente. Nanj lahko dokumente prenesemo tudi s pomočjo USB ključka ali preko mobilnega telefona. Odkar veliko stvari opravljamo kar s pametnimi telefoni, je možnost tiskanja s pomočjo telefona izjemna opcija, ki jo koristi vedno več uporabnikov. 

Konica Minolta Bizhub C227 je odličen tudi za skeniranje dokumentov, ki so po skeniranju pošljejo tja kamor želimo. Lahko se nam naložijo na osebni računalnik, lahko pa jih preko e-pošte posredujemo tistemu, ki si jih želi. Različne uporabe torej uporabniku omogočajo odlično izkušnjo. 

Konica Minolta proizvaja napredne kopirne stroje

Konica Minolta ima že dolgo tradicijo izdelovanja odličnih kopirnih strojev, tiskalnikov ter multifunkcijskih naprav. Prednosti njihovih naprav je ogromno. Uporabniki so najbolj zadovoljni z velikim LCD zaslonom, ki omogoča hitro in enostavno dajanje ukazov, ki jih mora naprava opraviti. 

Konica Minolta je že pred časom začel tiskalnikom vgrajevati napredne LCD zaslone, preko katerih se upravljajo. Če imamo takšno napravo v pisarni, lahko vsakemu zaposlenemu dodelimo svoje uporabniško geslo, preko katerega bodo dostopali do naprave. To je odlično za primere, ko imajo zaposleni omejeno število kopij. Tako vodilni lahko brez težav nadzorujejo količino tiskanja, saj dobro vejo, da nihče od zaposlenih ne bo mogel prekoračiti danega števila kopij. 

Konica Minolta tako omogoča popolno svobodo zaposlenih, saj si vsak lahko samostojno kopira vse potrebne dokumente.