Cena defibrilatorja s popustom

Za vse ljubitelje čajev

Cena defibrilatorja s popustom

27 julija, 2019 Splošno 0
Cena defibrilatorja s popustom

Cena defibrilatorja je s popustom veliko boj dostopna. Velikokrat nam proizvajalci in ponudniki defibrilatorjev, 16. oktobra, ko se obeležuje dan oživljanja, ponujajo visoke popuste. To rade izkoristijo različne organizacije, ki kupijo tudi več defibrilatorjev na enkrat, da jih lahko razporedijo po delovnem okolju. Vsak delavec si namreč zasluži delo v organizaciji, ki se zanima za dobrobit vseh. Ravno takšna podjetja rada kupijo različno opremo, ki poskrbi za zdravje uslužbencev. 

Cena defibrilatorja vsekakor ni nizka in si je tako ne more privoščiti vsakdo. Na trgu obstaja več različnih tipov defibrilatorja. Tisti boljši so primerni za bolnišnice in zdravstvene domove. Ponekod boljše primerke vgradijo tudi v rešilce . Vsak defibrilator ima vgrajeno baterijo in aktivni LCD zaslon, preko katerega imamo lahko stalen nadzor nad srčnim ritmom pacienta. 

Cena defibrilatorja, ki je tako dobro opremljen, je seveda višja kot pri tistih, ki jih nameščajo po vaseh in raznih trgovskih centrih. Tisti defibrilatorji imajo manjše kapacitete, a bodo vseeno lahko v ključnem trenutku rešili življenje. 

 

Defibrilator AED za laično rabo

Defibrilator AED, ki je narejen tako, da ga lahko uporabljajo tudi laiki, poznavalci izredno pohvalijo. Njegove lastnosti so izjemne. V svoji notranjosti ima elektrode, ki so že vnaprej povezane z enoto za oživljanje in tako je v primeru srčnega napada, pripravljen na takojšnjo uporabo. Bistveno je tudi to, da je izjemno kompakten in da ga enostavno prenašamo povsod. Njegova baterija ne tehta niti 2 kilograma. Skozi postopek oživljanja nas vodi slovenski glas, ki je miren in nam s tem da dodatno samozavest pri oživljanju. Šok se sproži izjemno hitro, saj se naprava napolni v pičlih šestih sekundah. 

Defibrilator AED je bil preizkušan tudi z vojaškimi standardi za šok in vibracije, kar je izjemno dobro prenesel. Nekateri kompleti imajo na voljo tudi pediatrične elektrode, za mlajše osebe. Nikoli namreč ne moremo vedeti kdo bo oseba, ki jo bomo morali oživljati.