Cena za epoksi tlak

Za vse ljubitelje čajev

Cena za epoksi tlak

20 aprila, 2018 Splošno 0
Epoxy premaz cena

Za epoksi tlak cena gotovo zbuja največ zanimanja med tistimi, ki se odločajo za takšno opcijo. Ker je epoksi vedno bolj priljubljena izbira tudi za tlakovanje stanovanjskih prostorov, po ceni vse bolj sprašujejo tudi običajni domači mojstri. Ti bodo zadovoljni z informacijo, da je epoksi ena izmed cenejših možnosti, sploh če upoštevamo številne prednosti tega materiala.

Najprej je treba ugotoviti, za kakšno opcijo se bomo sploh odločili. Na voljo imamo celoten epoksi tlak, lahko pa se lahko odločimo le za premaz, ki bo dopolnil in nadgradil lastnosti določene podlage, na primer betona.

V vsakem primeru bodo epoksi tlaki ceno nekoliko povišali v primerjavi s premazi. Gre namreč za debelejši nanos epoksidne smole, običajno v več plasteh. Tudi na tem področju se sicer odpira več možnosti. Za epoksi tlak se običajno odločajo zahtevnejši uporabniki, ki želijo zagotoviti kar se da dobre lastnosti pohodne površine. V takšnih primerih so kot nalašč epoksi tlaki – cena večinoma ni ovira, a vseeno je celoten projekt za industrijske in druge uporabnike zelo dostopna.

Še bolj zanimive opcije pa epoksi ponuja domačim in manj zahtevnim uporabnikom, saj pride v poštev epoxy premaz – cena je v tem primeru nekoliko nižja.

Epoxy premaz je cenejša možnost, ki pa zahteva nekaj kompromisov. Veliko je odvisno od podlage, kako je ta zgrajena in pripravljena za nanos premaza. Resda je za epoxy premaz cena v izhodišču nižja, a je treba hkrati poskrbeti tudi za dodatno delo. Tako se lahko že močno približamo cenam, ki jih zahtevajo recimo ploščice. Po drugi strani pa je lahko za epoxy premaz cena nadvse ugodna, če imamo ustrezno površino in znamo premaz namestiti sami.

Ne glede na to, ali pridejo v poštev premazi, ali pa bodo zahtevno nalogo dobro opravili le epoksi tlaki, cena gotovo ne bo predstavljala posebne ovire.