Dopolnilno zavarovanje Triglav sklenete s preprostim postopkom kar peko spleta

Za vse ljubitelje čajev

Dopolnilno zavarovanje Triglav sklenete s preprostim postopkom kar peko spleta

9 avgusta, 2020 Splošno 0
dopolnilno zavarovanje Triglav

Zagotovo si nihče ne želi biti bolan, še manj pa plačevanja zdravstvenih storitev, zdravil in drugih medicinsko-tehničnih pripomočkov. Edini način, da se temu izognemo je, da pri eni od zavarovalnic sklenemo dopolnilno zdravstveno zavarovanje. Dopolnilno zavarovanje Triglav sklenete pri zavarovalnici Triglav, vendar vam za sklenitev zavarovanja ni potrebno obiskovati poslovalnice, ampak lahko to zelo enostavno storite preko spleta. Postopek je zelo preprost in vam ne vzame veliko časa, saj ga opravite zgolj v štirih korakih.

Vzajemna nezgodno zavarovanje vam zagotavlja finančno varnost in varnost vaših najbližjih

Vsi vemo, da nesreča nikoli ne počiva, zato je nezgodno zavarovanje eno tistih zavarovanj, na katerega bi moral resno pomisliti vsak posameznik. Glede na polico nezgodnega zavarovanja smo tako v primeru nezgode deležni določenega nadomestila, ki je odvisen od vrste in stopnje poškodbe in seveda pogojev v zavarovalni polici. Ljudje se pogosto odločajo za sklenitev nezgodnega zavarovanja ob sklenitvi dopolnilnega in tako lahko tudi Vzajemna nezgodno zavarovanje sklenete pri zavarovalnici Vzajemna. 

Če se boste odločili za Vzajemna nezgodno zavarovanje, potem je dobro vedeti, da so vam na voljo različni paketi nezgodnih zavarovanj, ki se med seboj razlikujejo glede na višino mesečne premije in temu primerno tudi obseg kritja. Vzajemna nezgodno zavarovanje vam v primeru nezgode tako med drugim zagotavlja nezgodno mesečno rento v primeru invalidnosti, krije stroške za nakup medicinskih pripomočkov v primeru invalidnosti in še marsikaj drugega, kot je dnevno nadomestilo.