Drsna steklena vrata so izdelana iz kakovostnih materialov

Za vse ljubitelje čajev

Drsna steklena vrata so izdelana iz kakovostnih materialov

5 junija, 2020 Splošno 0

Tehnološka dovršenost stekla že dolgo ni več vprašljiva, zato ni nič nenavadnega, da se ga vse pogosteje uporablja tudi za izdelavo drsnih steklenih vrat. Drsna steklena vrsta so se tako izkazala za elegantna in hkrati tudi funkcionalna, vendar le ob upoštevanju dejstva, da se zanje uporabljajo izključno kakovostni materiali. Znano je, da je kaljeno steklo, iz katerega so izdelane, izjemno odporno proti mehanskim poškodbam, vendar je tu še mnogo drugih dejavnikov.

 

Drsna steklena vrata uporabljajo posebna vodila, ki so nameščena v tla, strop ali steno in tako omogočajo njihovo odpiranje in zapiranje vzdolž stene. Pri njihovi izdelavi je pomembno, da imajo kakovostno okovje, ki omogoča njihovo tiho in nemoteno zapiranje in odpiranje. Pomemben je tudi mehanizem odpiranja, pri čemer upoštevajte vaše potrebe in želje. Izberete lahko odpiranje na senzor, na tipko podobno stikalu, preko nevidnega senzorja, z daljinskim upravljalnikom, s pristopno kartico in še kaj. 

 

Drsna steklena vrata vam izdelajo po meri

 

Če iščete kakovostna drsna steklena vrata, ki bi ustrezala vašemu prostoru, je najbolje, da se obrnete na enega od ponudnikov, ki tovrstna vrata izdelujejo. Ker je vsak prostor poglavje zase, vam tovrstna vrata najpogosteje izdelajo po meri. Na ta način ste lahko popolnoma prepričani, da bodo zadovoljila vašemu okusu, potrebam in tudi dimenzijam prostora. Seveda pa previdnost pri izbiri ponudnika nikoli ni odveč, saj se s tem lahko izognete kasnejšim težavam in tudi nepotrebnim stroškom.

 

Kadar se odločate za drsna steklena vrata, se je potrebno zavedati tudi dejstva, da se le ta med seboj razlikujejo tudi glede na to, za kakšen prostor jih boste uporabljali in kako pogosto se bodo odpirala oziroma zapirala. Drsna steklena vrata v trgovskem centru imajo drugačne karakteristike kot pa tista, ki jih nameravate namestiti v svojem domu. Od tega je odvisen model vrat in tudi izbira vodil ter mehanizma odpiranja.