Husqvarna 545 je dober približek vsem profesionalnim žagam

Za vse ljubitelje čajev

Husqvarna 545 je dober približek vsem profesionalnim žagam

29 novembra, 2018 Kmetijski stroji 0
Husqvarna 545

Značilnosti profesionalnih motornih žag so poleg večje učinkovitosti in zmogljivosti, predvsem njihova majhna teža in manjše vibracije ob delu z njo. Profesionalne motorne žage večinoma uporabljajo gozdni posestniki, kmetje, ki si služijo denar z gozdnim delom, krovci, komunalni delavci. Le ti dnevno uporabljajo za svoje delo motorno žago, zato je njeno delovanje zelo pomembno. Husqvarna 545 je tako motorna žaga, ki je v svojih značilnostih dober približek vsem profesionalnim motornim žagam.

Motorna žaga Husqvarna 545 je vsestranski model profesionalnih motornih žag. Sicer je nekoliko manjša, vendar se v nekaterih tehničnih karakteristikah že približa popolnoma profesionalnim motornim žagam. Tako ima magnezijevo ohišje, kovano tridelno motorno gred, samodejno nastavljanje uplinjača in še nekaj dodatkov, ki olajšajo delo. Gre za zmogljivo vsestransko žago s katero lahko podiramo tudi debelejša drevesa. Vsi, ki se boste odločili za nakup motorne žage Husqvarna 545, vam zagotovo ne bo žal.

Rider kosilnice vas bodo navdušile

Imate veliko travnato površino? Vam košnja trave vzame veliko časa? Če ste odgovorili na obe vprašanji pritrdilno, potem je čas, da si umislite rider kosilnico. Rider kosilnice ali parkovni traktorji vam bodo zagotovo olajšali delo. Ne bo vam več potrebno potiskati samohodno vrtno kosilnico, ampak boste to delo opravili udobno, na sedežu svoje rider kosilnice. Pred nakupom pa morate vseeno razmisliti o nekaterih bistvenih stvareh, ki lahko vplivajo na vašo odločitev.

Rider kosilnice se dobro obnesejo predvsem na velikih ravnih površinah. Učinkovite pa so tudi na kakšnemu bolj položnemu klancu. To jim omogoča zmogljiv motor in velika kolesa. V nasprotju s traktorskimi kosilnicami imajo nameščeno kosišče spredaj, kar pomeni, da je lovljenje idealne linije za košnjo veliko lažje. Z rider kosilnico tudi lažje dostopamo, do težje dostopnih mest, kot so na primer grmovja. Z vsemi dodatki, ki jih lahko dokupite bo vaša rider kosilnica uporabna skozi vse leto.