Implantati imajo veliko prednosti

Za vse ljubitelje čajev

Implantati imajo veliko prednosti

28 septembra, 2019 Splošno 0
Implantati imajo veliko prednosti

Implantati so v zobozdravstvu naredili pravo revolucijo, saj vsakomur omogočajo pridobitev izgubljenih zob in mu tako povrnejo samozavest. Najpomembnejša prednost je zagotovo ta, da s pomočjo le štirih implantatov lahko v ustno votlino povrnemo vse manjkajoče zobe. Idealni pa so tudi za vse, ki imajo določene zobe še vedno v ustni votlini, saj nam za namestitev ni potrebno brusiti zdravih zob. 

Implantati so v naših ustih fiksni in nam tako ne povzročajo preglavic med prehranjevanje in sporazumevanjem z ostalimi. Veliko starejših ljudi, ki je primoranih nositi proteze, se v družbi ravno zaradi tega ne počuti dobro. Nihče namreč ne mara občutka, ko med pogovorom izgubi celoten zgornji del zob. Zato se tisti, ki nimajo več svojih zob pogosto zapirajo vase in se ne družijo s starimi znanci in prijatelji. 

Implantati nam omogočajo tudi odlično čiščenje zob. Tudi po občutku, ki nam ga omogočajo v ustih delujejo kot pravi zobje. Nihče ne bo opazil razlike, saj bodo narejeni tako, da bodo posnemali vaše naravne zobe, ki se najlepše prilagajo vaši ustni votlini. 

Invisalign aparat z prozornimi opornicami

Invisalign je odličen ortodontski aparat, ki za ravnanje zob uporablja prozorne opornice. Tako ga med nošnjo nihče ne opazi in zato z njim lahko enostavno brez sramu komuniciramo. To je izredno estetski zobni aparat, ki ga obožujejo tudi slavni in pomembni ljudje. Uporabniki ga pohvalijo tudi zato, ker je za nošnjo izredno udoben. 

Invisalign je izdelan iz opornic, ki jih za potrebe ustne higiene enostavno ostranimo in s tem omogočamo dobro in konkretno čiščenje. S temeljitim čiščenjem pa preprečujemo, da bi se naši zobje obarvali v rumeno. Kar je najpomembneje pa je to, da s takšnim aparatom ni težav z lisami na zobeh, ki se velikokrat pojavijo po terapiji s navadnim fiksnim aparatom. Ravno zaradi vseh naštetih lastnosti je Invisalign vse bolj priljubljen med uporabniki.