Implantologija v Sloveniji

Za vse ljubitelje čajev

Implantologija v Sloveniji

4 decembra, 2020 Splošno 0
All on 4 Slovenija

Zdravljenje z zobnimi vsadki je zelo priljubljeno, saj so tudi sami vsadki oziroma implantati precej napredni in nam omogočajo, da elegantno rešimo zelo raznovrstne primere. Če imamo to možnost, se torej splača premisliti, kakšne rešitve nam ponuja implantat Ljubljana je praviloma najboljša lokacija za iskanje zobozdravnikov, ki ponujajo napredne storitve s tega področja. Najdemo lahko zelo dobre ponudbe, navsezadnje tudi za celotno protezo all on 4 Slovenija ponuja več možnosti. To pomeni, da imamo na voljo napredne rešitve, s katerimi lahko dosežemo odličen rezultat, bo pa treba po ponudbi dobro pobrskati.

All on 4 Slovenija

All on 4 je izvrstna rešitev za brezzobost. Gre ta celotno protezo, ki se namesti na štiri implantate. Tako lahko povsem povrnemo funkcionalnost zobovja in seveda tudi vizualni izgled, poskrbeti pa moramo za to, da je kvaliteten in pravilno nameščen vsak implantat. Ljubljana odpira več možnosti pri iskanju storitve all on 4 Slovenija pa tudi po drugih krajih ponuja nekaj opcij.

V vsakem primeru je treba dobro poznati svoje želje in zahteve. All on 4 je prava rešitev za brezzobe paciente, ki želijo z enostavnim posegom priti do zanesljive proteze. Ni pa nujno, da pride all on 4 res v poštev v prav vsakem primeru. Še vedno moramo namreč ugotoviti, ali je možno enostavno namestiti štiri implantate, prav tako je treba te storitve najti pri zanesljivem zobozdravniku, ki ponuja all on 4. Slovenija ima za to storitev kar nekaj ponudbe, posledično tudi konkurenčne cene. Ugodne so sicer tudi cene za posamezen implantat, Ljubljana s svojo ponudbo dosega tudi tiste, ki ne morejo vložiti veliko denarja v svoje zobe. 

Cena implantatov

Posamezni implantati praviloma stanejo okoli 500 ali 600 evrov, kar je že ugodna cena za nadomeščanje posameznih zob. Za kompletno storitev all on 4 bo treba odšteti bistveno več, okoli 4000 ali 5000 evrov.