Izbira prestižnega prenosnika

Za vse ljubitelje čajev

Izbira prestižnega prenosnika

24 februarja, 2019 Tehnologija 0
Tablični računalnik Apple

Se odločate za nakup prenosnika višjega razreda? Na voljo je kar nekaj opcij, vse pa obljubljajo izjemno uporabniško izkušnjo in zadovoljstvo na dolgi rok. Seveda gre od vsakega prenosnika s pregrešno visoko cenovno znamko to tudi pričakovati, a vseeno moramo biti pri izbiri in nakupu nadvse pozorni. Najbolje je zaupati priznanim znamkam in uveljavljenim modelom.

Računalnik Apple

Znamka Apple je za mnoge logična izbira. Predvsem tablični računalnik Apple je priljubljena opcija za tiste, ki potrebujejo zanesljivo vsestransko napravo na poti, posebej prestižni pa so prenosniki. Z značilno elegantno podobo so Apple prenosniki pogosta izbira poslovnih uporabnikov, pa tudi oblikovalcev, programerjev in drugih strokovnjakov, ki se dobro znajdejo v okolju operacijskega sistema macOS. Podobno prilagoditev zahteva tablični računalnik Apple z operacijskim sistemom iOS. A ker pridejo pri izbiri teh naprav do izraza pogosto druge značilnosti, so prenosniki Apple običajno v prednosti – združujejo eleganten izgled in brezhibno funkcionalnost, poleg tega pa nekaj šteje tudi prestižna znamka sama po sebi. Posebej privlačni so kompaktni izdelki, tablični računalnik Apple iPad ali MacBook Air 13.

Računalnik HP

Veliko konkurenco pa lahko predstavlja računalnik HP. Tudi ta znamka je zelo priznana in uveljavljena na trgu prestižnih prenosnikov, s tem da je izbire v tem primeru še nekaj več. Ne gre namreč le za eno serijo naprav, temveč za kar nekaj. ZBook na primer ponuja zmogljivost mobilne delovne postaje, računalnik HP EliteBook pa prefinjenost poslovnega prenosnika z vso potrebno funkcionalnostjo za uporabo na poti. Posebej elegantni so še računalniki iz serije Spectre, ki se prav tako uvrščajo med prestižne. HP torej ponuja kar nekaj opcij tistim, ki so pri izbiri računalnika nekoliko bolj zahtevni. V vsakem primeru gre pričakovati prepričljivo zmogljivost in nadvse privlačno vizualno podobo, predvsem pa zanesljivo delovanje in vsestransko funkcionalnost pri uporabi v vseh mogočih okoljih, predvsem seveda na poti.