Jogi rjuhe za dom starejših občanov

Za vse ljubitelje čajev

Jogi rjuhe za dom starejših občanov

22 julija, 2019 Splošno 0
Jogi rjuhe za dom starejših občanov

Jogi rjuhe so pomemben del tudi v domovih za starejše. V ustanovah kjer so v visoki starosti nameščeni starejši ljudje je posteljnina izredno pomembna. Ta mora biti izredno čista in neoporečna, saj bi ob vdoru umazanije lahko zbolelo več prebivalcev doma. Starejši imajo navadno slabši imunski sistem, zato morajo biti vse rjuhe oprane na izredno visokih temperaturah. 

Jogi rjuhe morajo biti zamenjane vsak teden, saj se ljudje ki v postelji preživijo večino dneva, dodatno potijo in puščajo neprijeten vonj. Zato mora osebje poskrbeti, da so vse jogi rjuhe redno zamenjane ter sveže. Nihče namreč noče spati v umazanih rjuhah. 

Jogi rjuhe morajo biti prožne ter elastične, saj se le tako lahko hitro ter enostavno namestijo na posteljo. Delavci v različnih ustanovah nimajo veliko časa in morajo posteljo preobleči v karseda hitrem in kratkem času. S pomočjo napenjalne elastike jo tako hitro napnejo čez jogi in tako je postelja takoj pripravljena za ponovno uporabo. 

Prešite odeje 200×220 na naslovnici revije za dom

Prešite odeje 200×220 lahko večkrat vidimo tudi v ženskih revijah, kjer so predstavljeni najnovejši trendi ter modni kosi pohištva. Ženske obožujejo revije, v katerih iščejo nasvete za modo, za ljubezenske težave, za ureditev doma in še veliko stvari bi lahko našteli. Največkrat ženske revije berejo pri frizerju, kjer moramo pri barvanju več časa počakati. 

Prešite odeje 200×220 tako lahko najdemo tudi v takšnih revijah, saj so prodajalci ugotovili, da je prodaja višja, če so odeje nameščene na elegantne postelje, ki se bleščijo v revijah. Vsak mesec tako uredniki predstavijo odeje od določene blagovne znamke. Najpopularnejše so seveda odeje priznanih blagovnih znamk, za katere moramo odšteti tudi več tisoč evrov. 

Prešite odeje 200×220, ki so cenejše in bolj dostopne pa navadno niso vključene v takšne revije. Te največkrat srečamo v prodajnih katalogih ali na spletnih straneh, kjer ponujajo cenovno ugodne prešite odeje.