Lesene stopnice so primerne za različne vrste hiš

Za vse ljubitelje čajev

Lesene stopnice so primerne za različne vrste hiš

november 27, 2018 Dom in vrt 0
lesene stopnice

Lesene stopnice nam polepšajo tudi našo brunarico. Brunarice so navadno večinoma iz lesa, saj hočemo v brunarici imeti naraven videz. V brunarico ne moremo postaviti aluminijastih stopnic, ker bi te kvarile izgled celotne stavbe. Tudi tisti, ki imajo kočo na smučišču, imajo radi lesene površine, ki ustvarijo videz narave in divjine.

Lesene stopnice postavimo tudi v lovske koče, ki imajo poseben izgled. Navadno so oblečene v les in zato morajo imeti tudi leseno stopnišče. Tudi v različne športne objekte lahko vgradimo primerne lesene stopnice, ki so veliko bolj varne od kamnitih.

Lesene stopnice so lahko spiralne, samonosilne, lahko jih postavimo na železno konstrukcijo ali pa z njimi obložimo betonske stopnice. V kolikor prenavljamo hišo, se lahko odločimo za zamenjavo stopnic, ki nam jo opravijo strokovnjaki. Starejši ljudje in otroci imajo radi tudi ograjo, za katero se bodo lahko oprijeli in tako bo njihova hoje izjemno varna.

Lesene stopnice lahko okrasimo tudi z lučmi, ki bodo poleg varnosti zagotavljale izjemno moderen in lep videz. Masivne stopnice izdelane po meri in so dražje od tistih, ki jih naročimo v prodajalnah. Masivne stopnice so zato tudi bolj kvalitetne in res izdelane tako, kot si želimo. Cena takih stopnic je zato višja a bo tudi njihova življenjska doba daljša. Ceno lahko prilagodimo našim potrebam a se moramo prej dobro posvetovati s prodajalcem ali mizarjem.

Lesene stopnice lahko resnično postavimo povsod. Tudi takrat ko nam primanjkuje prostora, saj jih lahko naredimo tako, da se bodo prilagale v vsak del naše hiše. Kadar si hočemo zgraditi podeželsko hišo, bomo vanjo in tudi izven nje postavili lesene stopnice, ker bomo le tako lahko pričarali pravi podeželski videz, ki je trenutno zelo aktualen. Vse lesene površine in tudi ostalo pohištvo bomo lahko uskladili tako, da bomo povsod uporabili enak les. Na tak način bomo stilsko zaznamovali in prijetno uredili naš bodoči dom.