Menjava stekla na telefonu ni enostavna, če se le ne spoznate na to.

Za vse ljubitelje čajev

Menjava stekla na telefonu ni enostavna, če se le ne spoznate na to.

junij 13, 2020 Splošno 0
menjava stekla na telefonu

Pametni telefoni so postali nas vsako dnevni sopotnik. Hitro pa se nam lahko zgodi nezgoda. Mobilni telefon lahko pade na tla in se nam razbije steklo. Mnogi uporabniki pametnih telefonov uporabljajo zaščitna stekla. 

Zaščitno steklo je enostavno za uporabo. Preprosto se ga prilepi skozi zaslon. 

Popravilo stekla na pametnem mobilnih telefonu vas pride od 50 do 250 evrov. Cena je odvisna od znamke mobilnega telefona.

Menjava stekla telefonu je enostavna hitra in varna. Preprosto uporabite obrazec za menjavo, ki ga najdete na spletni strani. 

Menjava stekla na telefonu poteka okoli 24 ur.

Menjava stekla na telefonu pa ni vedno možna. Servis oceni ali je popravilo vašega mobilnega telefona sploh izvedljivo. 

Menjava stekla na telefonu lahko preprečimo z nakupom zaščitnega stekla. Zaščitno steklo lahko kupimo v prodajalni mobilnih telefonov, trgovinah z računalniško opremo in servisih mobilnih telefonov. Cena zaščitnega stekla pa ni visoka. Cena gre od 10 evrov naprej.

Huawei servis Ljubljana se nahaja v Ljubljani. Delovni čas Huawei servisa Ljubljana je od ponedeljka do četrtka od 8.00 do 18.00 ure. V petek pa delajo od 8.00 do 16.00 ure. 

Huawei servis Ljubljana pa ima tudi klicni center, ki dela od ponedeljka do petka in to od 8.00 do 16.00 ure. Huawei servis Ljubljana se ukvarja s popravilom izdelkov, ki jih ni malo. Največ pa seveda popravljajo mobilne telefone.

Na spletnih stran so objavljene same pohvale na račun Huawei servis Ljubljana. Uporabniki hvalijo njihov odnos in pristop do strank. Ne smemo pa pozabiti tudi na učinkovitost njihove storitve. Uporabniki so zadovoljni tako s ceno, kakovostjo popravila kot tudi s kratkim časom popravila.

Huawei servis Ljubljana pa tudi skrbno varuje vase osebne podatke, ter poskrbi za potrošnikovo varnost. Nudi tudi garancijo na opravljeno storitev in originalne rezervne dele.