Mešalec za gnojevko si lahko naročite kar po spletu 

Za vse ljubitelje čajev

Mešalec za gnojevko si lahko naročite kar po spletu 

16 junija, 2020 Splošno 0
mešalec za gnojevko

Mešalec za gnojevko je namenjen pripravi gnojevke pred pričetkom vakuumskega črpanja. Z mešalcem mešamo ostanke blata z gnojevko in živinske krme. Mešalec moramo praviloma naravnati tako, da s svojim delovanjem lahko spravi celotno vsebino v krožno gibanje. 

Na takšen način bodo zajete vse plasti gnojevke. Mešalec za gnojevko je narejen iz kakovostnih materialov ter je praviloma tudi vroče cinkan. Na voljo vam je v več različicah. Cena zanj se giblje v povprečju od 700 evrov naprej, na voljo pa vam je v različnih prodajalnah po celi državi. 

Nekoliko ugodneje pa si lahko mešalec za gnojevko naročite kar v spletni prodajalni. Na istem mestu so vam na voljo še številni drugi izdelki, ki jih boste lahko koristno uporabili pri svojem kmetovanju, ne glede na to, ali se ukvarjate predvsem s poljedelstvom ali pa živinorejo. 

Dodatki za boljše siliranje 

Da je siliranje kar se da učinkovito, v prvi vrsti poskrbite z vsemi osnovnimi izdelki, ki so za takšen proces nujni. Če pa želite, da bo siliranje še učinkovitejše, pa si boste morali zagotoviti še kakšne posebne dodatke, ki jih lahko kupite na istem mestu kot drugo opremo. 

Kakovostni dodatki za siliranje na primer lahko omogočajo hitro rastoče mlečnokislinske bakterije, ki izrinjajo nezaželene bakterije; te prevladajo in vodijo fermentacijo. Rezultat tega pa je nizka pH vrednost, kar je pri siliranju ključnega pomena. 

Dodatki za siliranje prav tako v veliki meri omogočajo znižanje razgradnje proteinov, odlično biološko zaščito proti rasti klostridijev. In ne nazadnje omogočajo tudi izboljšano proizvodnjo živali. 

Učinkovito siliranje z izjemno dobrimi rezultati si torej lahko omogočite tudi z nakupom kakovostnih dodatkov. Te si lahko naročite kar od doma, in sicer v priljubljeni spletni prodajalni. V njej vam je na voljo še veliko drugih izdelkov, ki jih boste lahko koristno uporabili pri vzreji živali pa tudi pri vzgajanju rastlin.