Napredne robotske kosilnice Husqvarna

Za vse ljubitelje čajev

Napredne robotske kosilnice Husqvarna

10 maja, 2018 Tehnologija 0
Husqvarna 450

Ljubitelji sodobnih tehnoloških domislic bodo z navdušenjem pokukali v ponudbo robotskih kosilnic Husqvarna, med temi pa bodo gotovo z zanimanjem brskali tudi zahtevnejši uporabniki, ki takšno kosilnico dejansko potrebujejo za opravljanje svoje dejavnosti. Robotske kosilnice postajajo vse bolj dostopne, pestra ponudba pa pomeni, da je moč najti tudi cenovno ugodne modele za domačo rabo.

Husqvarna Automower 315 X

Pod oznako Automower 315 X se skriva prav vstopni model, ki približa robotske kosilnice domačim uporabnikom. Še vedno sicer predstavlja določeno investicijo, a za ta denar nudi veliko več, kot so manj zahtevni uporabniki vajeni od svoje opreme. Husqvarna Automower 315 X uspešno predstavi najboljše odlike takšnih kosilnic. Omogoča povsem samodejno košenje srednje velikih površin, brez težav pa se sooči tudi s klanci naklona do 40%. Poleg tega je kosilnica opremljena s pametno tehnologijo usmerjanja po nepravilno oblikovanih površinah, možno pa je do potankosti prilagoditi še mnoge druge nastavitve. Po teh in drugih lastnostih se Husqvarna Automower 315 X loči od cenejših robotskih kosilnic in predstavlja smiselno izbiro tako za zahtevnejše domače kot za mnoge profesionalne uporabnike.

Husqvarna Automower 450X

Husqvarna 450 je sicer tudi oznaka motorne žage istega proizvajalca, a pod imenom Automower 450X bomo našli napredno robotsko žago, ki pravzaprav predstavlja višek inovacije in zmogljivosti robotskih kosilnic na trgu. Bržkone torej ne bo težko ugotoviti, ali je Husqvarna 450 motorna žaga ali robotska kosilnica. Interesenti, ki se odločajo za nakup takšne kosilnice, bodo verjetno že znali ugotoviti svoje potrebe in jih primerjati z zmogljivostmi kosilnice, prav tako pa bo kosilnica Automower 450X gotovo odgovorila na vse mogoče želje in potrebe. Gre za napredno robotsko kosilnico, ki se z vgrajenim GPS sistemom brez težav navigira po večjih površinah, pa tudi po zahtevnejših terenih. Pametna tehnologija omogoča uporabniku, da nadzor nad kosilnico Husqvarna 450X ohrani vedno in povsod, kar preko mobilne naprave.