Oprema za interaktivno video predstavitev

Za vse ljubitelje čajev

Oprema za interaktivno video predstavitev

april 13, 2018 Splošno 0
Najem video projektorja

V zelo raznolikih okoliščinah se lahko pokaže potreba po takšnih in drugačnih predstavitvah. Morda so to razni dogodki, praznovanja, obletnice in podobna druženja, pogosto pa gre za poslovne konference, predstavitve, izobraževanja in druge pomembne zadeve. Ni važno, kakšna je pravzaprav priložnost, treba bo poskrbeti za učinkovito predstavitev. Tu imamo na voljo več rešitev, odvisno od potreb.

Najem video projektorja

Uporaba projektorja je seveda ena izmed skorajda univerzalnih rešitev v primeru, da moramo prirediti video projekcijo. Če organiziramo dogodek, ki ima večje število udeležencev, ni druge rešitve, kot da sliko projiciramo na veliko platno. Najem video projektorja to nalogo bistveno poenostavi, hkrati pa zagotovi tudi odlične rezultate. Na voljo imamo namreč celo vrsto vrhunskih naprav, ki se jih lahko poslužimo, v najem pa so pogosto vključena tudi platna in morda celo kakšna dodatna oprema.

Najem video projektorja je dobra ideja v primeru, da želimo zgolj prikazovati video ali slikovne vsebine. V tem primeru je gotovo velik plus, da so vsebine prikazane na veliki površini in dobro vidne večjemu številu gledalcev. Projektor pa žal ne omogoča enostavne interakcije z vsebinami, zato morda pridejo v poštev druge možnosti.

Najem LCD zaslonov

Predvsem poslovne konference in podobni dogodki terjajo bistveno več interakcije s prikazovanimi vsebinami. Najem LCD zaslonov omogoča, da tudi v tem primeru lahko večjemu številu udeležencev zagotovimo odlično izkušnjo – vsak ima lahko svoj zaslon, s tem pa tudi neposreden dostop do prikazanih vsebin. Možno je zagotoviti enostavno interakcijo, tudi hkratno sodelovanje, seveda pa lahko prav tako enostavno ohranimo zgolj prikazovanje vsebin.

Tudi najem LCD zaslonov ponuja celo vrsto različnih izdelkov. Nenazadnje lahko uporabimo več zaslonov in izdelamo celo steno, ki deluje kot en prikazovalnik. Lahko najamemo na dotik občutljiv zaslon in ga ponudimo strankam v javno rabo, uporabimo za zbiranje podatkov ali kak drug namen. Možnosti je ogromno.