Opremljanje dnevne sobe – kako jo popestriti, kako narediti modernejšo?

Za vse ljubitelje čajev

Opremljanje dnevne sobe – kako jo popestriti, kako narediti modernejšo?

12 julija, 2018 Splošno 0
javne dražbe

Če ste mnenja da je vaše stanovanje z leti postalo zastarelo in ga želite prenoviti in mu podariti nekaj življenja je sedaj vsekakor dober čas za to. To, da je dnevni prostor urejen in domač je namreč velikega pomena, saj se tam zadržuje celotna družina in prijatelji, ter mora odražati vas in vaš stil. za začetek morate ugotoviti, kaj je vaša barva paleta doma. Obožujete živahne barve ali se raje držite mirnejših zemeljskih tonov? Rdeča je vsekakor barva, ki bi lahko popestrila še tako dolgočasno sobo, medtem ko na drugi strani bež in bela nikoli ne gresta iz mode. Lahko se tudi odločite za živahno barvo ene stene, in nato dnevni prostor opremite z manj izstopajočim pohištvom.

Velik pomen imajo tudi rastline – predvsem zelene, ki v prostor dajo pridih življenja in urejenosti. Dobro je tudi odpreti prostor, sploh če so v njem brez potrebni koti in stene, ki ga samo zapirajo. Mnogi tudi povečajo okna in s tem prostor še bolj odprejo, ali pa, če velika okna že imate to izkoristite in ogromne in temne zavese odstranite. Ne pozabite tudi na modne dodatke – kipce, slike in druge, ki vam veliko pomenijo ali pa se enostavno podajo v prostor.

Potem pa se tukaj poraja še vprašanje, kje kupiti opremo za v dnevno sobo, sploh če imate na voljo nek določen proračun? Možnosti je veliko, vse od razprodaj pa celo do dražb. Javne dražbe so morda nenavaden prostor za nakup sedežnih garnitur ali slik za v vašo dnevno sobo, ampak se znajdejo tudi tam. Javne dražbe namreč večkrat zarubijo zelo drage predmete in jih nato prodajo tudi po polovični ceni. Seveda je vaša odločitev kam se boste odpravili po nakupih, a so tudi javne dražbe ena izmed možnih poti.