Parni čistilec za temeljito čist dom

Za vse ljubitelje čajev

Parni čistilec za temeljito čist dom

8 novembra, 2018 Splošno 0
Parni čistilec

Parni čistilec nam temeljito in natančno očisti naš dom. Uporabljamo ga lahko v vseh prostorih naše hiše in tako zagotovimo čistočo in higieno v celotnem domu. Para, ki pride iz parnega čistilca, ima izjemno moč in prodre v vsako najmanjšo luknjico in poro naših nečistih površin. Tako smo lahko prepričani, da je stvar, ki smo jo očistili res brezhibno čista in razkužena.

Parni čistilec lahko uporabimo za temeljito prečiščenje naše kopalnice. Kopalnica je prostor, kjer se vsakodnevno nabere več bakterij, ki jih moramo temeljito sčistiti. Če si ne vzamemo dovolj časa in pravilno očistimo vse površine, se nam bodo v kopalnici nabrale škodljive bakterije. Vemo, da danes gospodinjam primanjkuje časa za dolgotrajno čiščenje in vsi si želimo, da bi bilo vsako delo hitro opravljeno.

Parni čistilec nam omogoča hiter doseganje odličnih rezultatov, zato je pripomoček številka ena za vsakogar.

Visokotlačni čistilec lavor za čisto okolico in dom

Visokotlačni čistilec lavor nam mogoča hitro in temeljito čiščenje naše okolice, avtomobila, zidu, fasade, poti okrog hiše, teras, balkonov in še veliko več. Vsa umazanija, ki se je dolgo nabirala na vaših zunanjih površinah bo s pomočjo visokotlačnega čistilca hitro izginila in se ne bo vrnila. Površine se bodo zasvetile in izgledale kot nove.

Visokotlačni čistilec lavor vam bo očistil tudi avtomobil, traktor ali kakšen drugi kmetijski pripomoček, saj je izjemno zmogljiv in hkrati nežen. Z njim lahko hitro očistimo tudi vinske sode ali večje steklene posode. Steklo bo varno in se ne bo razbilo. Moč tlaka in vode bosta poskrbela, da bo površina brezhibno čista in osvežena. Na koncu boste vodo le obrisali s krpo in imeli pred seboj čist izdelek.

Visokotlačni čistilec lavor ima tudi rezervoar za čistilo, lahko pa čistimo samo z močjo vode. Če ne želimo preveč onesnaževati okolja, se bomo izogibali težkim čistilom.