Piknik catering vam ponuja hrano na žaru

Za vse ljubitelje čajev

Piknik catering vam ponuja hrano na žaru

maj 16, 2019 Splošno 0
Piknik catering

Pomlad in poletje sta letna časa, ko vsi že nestrpno čakamo na posedanje po terasah s prijatelji in znanci. To je tudi obdobje, ko so pikniki različnih vrst izjemno popularni. Lahko gre za piknik v ožjem krogu prijateljev in sorodnikov, številna podjetja organizirajo piknik kot način druženja, športna društva pa jih običajno organizirajo kot zaključek vadbene sezone. V vseh teh situacijah se ljudje sprašujejo kako izpeljati piknik na čim bolj enostaven način, da bodo vsi v njem uživali. Piknik catering je zagotovo rešitev tega problema.

Pikniki danes predstavlja način druženja v naravi z zelo značilno hrano. Običajno gre za različno meso in zelenjavo pečeno na žaru, ki s svojim značilnim vonjem še dodatno spodbudi vzdušje vseh prisotnih. Piknik catering je tako najboljša rešitev za vse, ki imate namen organizirati piknik za večje število ljudi, in si ob tem želite v njem tudi uživati.

Catering vam nudi pogostitev v skladu s temo dogodka

Številni dogodki, na katerih se pojavi potreba po cateringu, se med seboj zelo razlikujejo po svoji naravi. Lahko gre za družaben dogodek ali pa za poslovno srečanje. Prav tako so dogodki bolj slavnostni kot so na primer poroke ali birme, in manj slavnostni, kot so na primer pikniki. Temu primerna je tudi izbira lokacije, ki jo je potrebno v skladu z dogodkom primerno dekorirati. Catering poskrbi tudi za to.

Catering je zelo prilagodljiva storitev priprave in pogostitve hrane. Hrana se običajno skuha v kuhinji, nato pa jo ekipa za catering dostavi na izbrano lokacijo. Ekipo običajno sestavljajo natakarji oziroma gostinci, ki so strokovno usposobljeni za različne oblike pogostitve. Osebje cateringa pa ni odgovorno samo za pogostitev, ampak tudi za celotno dekoracijo in pripravo prostora. Tudi ta je prilagojena samemu dogodku, zato ne pričakujte, da bo dekoracija na birmi identična dekoraciji na poroki.