Plagron so izdelki za odlično rast

Za vse ljubitelje čajev

Plagron so izdelki za odlično rast

15 novembra, 2019 Splošno 0

Plagron že vrsto let proizvaja odlične izdelke, ki jih uporabljajo vsi najboljši pridelovalci prehrane po vsej Evropi. V svojem naboru produktov imajo le najboljše in najbolj kakovostne izdelke, ki nam omogočajo optimalno rast rastlin tudi v zahtevnih in nemogočih pogojih. Vsakdo, ki se preživlja z vzgajanjem rastlin se zaveda, kako pomembno je, da rastline obrodijo tudi takrat, ko nam narava ponagaja in ni pravih pogojev za kvaliteten razvoj posajenih semen. 

Plagron se lahko pohvali z gnojilom Bat guano, ki je svetovno znano netopirjevo gnojilo, s katerim lahko dosežemo boljši okus rastlin. Povečuje tudi naraven vonj rastline, kar je odlično za privabljanje žuželk, ki pomagajo pri opraševanju in tako posledično poskrbijo za več plodov. Netopirjevo gnojilo je uravnoteženo organsko gnojilo, ki ga dobimo v prahu. Deluje tako, da stimulira razvoj korenin, povečuje kakovost prsti, omogoča zdravo rast rastline ter njeno bujno cvetenje. 

Plagron izdelki prinašajo veliko prednosti v kmetijstvo, ki so jih znali izkoristiti le najboljši kmetovalci in obdelovalci zemlje. Pri uporabi netopirjevega gnojila moramo biti zelo pozorni in ga pravilo uporabljati, da bomo prišli do želenih rezultatov. Najbolj se izkaže pri izčrpani zemlji, ki potrebuje veliko hranilnih snovi. 

Microbe life proizvaja foliarni sprej 

Microbe life ima na volj več izdelkov, ki nam pomagajo do želenih rezultatov pri gojenju rastlin. Med njihovimi izdelki je najbolj zaželen Foliarni spray in koreninski dip, ki pospešuje metabolizem rastline. Posledično pa poskrbi za večjo vsebnost klorofila v rastlini, ker omogoča več hranilnih snovi. 

Microbe life Foliarni spray vsebuje veliko humusa in mikrobioloških gliv, odlično vplivajo na vsako mlado rastlino. Izdelek je idealen za vse rastline, tako ga lahko uporabimo za gojenje vseh rastlin, ki jih imamo na polju. Uporabljamo ga lahko na zunanjih izdelkih ter tudi na notranjih, saj ej odličen tudi za hidroponiko aeroponiko ter za NTF.