Predstavitev dvoslojnega parketa

Za vse ljubitelje čajev

Predstavitev dvoslojnega parketa

10 julija, 2020 Splošno 0
dvoslojni parket

Dvoslojni parket je parket, ki je sestavljen niz dveh slojev. Prvi je zgornji in drugi je spodnji. Večinoma je izdelan zgornjega hrastovega sloja, spodaj pa je plošča iz brezovega lesa. Seveda je prav zardi tega dvoslojni parket, tudi bolj kvalitetni saj je izdelan iz kvalitetnega lesa. Prav tako kot je tudi izjemno lep na pogled. 

V kolikor se odločite za dvoslojni parket boste priča prestižnemu videzu in bo izgled vašega stanovanja oziroma hiše povzdignil na povsem nov nivo. Kar so verjetno vsi tudi želite. 

Seveda poznamo tudi parkete iz treh slojev, v kolikor pa si želite izvedeti več, pa se obrnite na strokovnjake, ki vam bodo z veseljem pomagali in odgovoril na vsa vaša vprašanja. Prav tako vam bodo svetovali, kaj je za vas najboljše in vam priporočali pravega ponudnika, ki bo ustrezen kakovosti in pravilne cene. 

Parketi so spet vse bolj popularne talne obloge

V kolikor iščeta novo ali poskušate zamenjati obstoječo talno oblogo, potem si morate zagotovo ogledati parket. Parketi, kot talna obloga imajo dolgo življenjsko dobo, so zelo vzdržljivi, ampak verjetno kot veste niso ravno ugodni.  

Obstaja seveda več vrst parketov poznamo oljeni parket, masivni pod, klasični parket, lakirani parket in tako naprej. Vendar v kolikor se odločite za malo boljšega, boste hitro ugotovili, da niso najcenejši na trgu. Parketi so po navadi nekoliko dražji, saj so narejeni iz kvalitetnega materiala in imajo, če jih pravilno vzdržujete, dolgo življenjsko dobo. 

Parket, kot talna obloga je na tržišču prisotna že kar nekaj časa in je predvsem v zadnjem času postala zelo moderna. Moderna je predvsem zaradi svojega videza, saj parketi izjemno dobro izgledajo in se podajo v praktično vsak prostor.  

Torej v kolikor se odločate za nakup nove talne obloge za vašo hišo ali stanovanje si zagotovo poglejte vse vrste parketov, ki so na voli na tržiču.