Prenosna posteljica

Za vse ljubitelje čajev

Prenosna posteljica

24 februarja, 2020 Splošno 0
prenosna posteljica

Prenosna posteljica je idealna za malo večje otroke. Recimo okoli osem mesecev naprej, takrat lahko vaš malček že stoji in se zamoti. Najpomembnejše pri prenosni posteljici je, da je hkrati postelja in varuška. Malček se lahko igra v njej, se postavlja na noge, se sprehaja po posteljici, lahko pa tudi pade na ritko, saj ima postelja mehko podlago.

Otrok in mamica sta z prenosno posteljico lahko v istem prostoru, se pogovarjata in imata drug drugega na očeh. Brez, da bi mamica konstantno letala za otrokom.

Lahko jo pa uporabljamo že veliko prej za spanje vašega dojenčka. Prenosna posteljica

Otroška prenosna posteljica je opremljena z veliko dodatne opreme, celo za najzahtevnejše otroke in starše. Je tudi veliko večja kot navadna postelja, saj ima vaš malček v njej ogromno prostora za igranje, spanje in podobno. Uporabljamo jo lahko doma ali na potovanju. Lahko jo tudi uporabljamo kot nadomestilo za leseno, navadno posteljo. Prenosna postelja je enostavna za uporabo. Lahko jo zložite in tako zavzame zelo malo prostora. Primerne so za še tako majhen prostor.

Otroški vozički

Otroški vozički so nujno potreben artikel, ki ga potrebujemo, ko pride v družino novi član. Poznamo več vrst otroških vozičkov.

Poznamo otroške vozičke 3 v 1, športne vozičke in otroške vozičke za dvojčke. Da ne omenjamo vseh dodatkov, ki pripadajo zraven.

Otroški vozički 3 v 1 so sestavljeni iz treh delov, kar nam že samo ime pove. Voziček sestavlja košara, v katero damo dojenčka, ko še ne more sam sedeti. Drugi kos vozička je stol, v katerem vaš malček že lahko sam sedi. Tretji kos pa je lupinica. Lupinico se uporablja za prenašanje dojenčka, za vožnjo v avtomobilu in podobno.

Športni vozički so namenjeni večjim otrokom, takim, ki lahko že sami sedijo in opazujejo. Mehansko so prilagojeni neprilagojenem reliefu.

Vozički za dvojčka so namenjeni dvojčkom, kot nam že samo ime pove. Edina razlika med navadnim otroškim vozičkom in za dvojčke je, da je zadnji voziček dražji.