Prezračevalne naprave po znižani ceni

Za vse ljubitelje čajev

Prezračevalne naprave po znižani ceni

29 avgusta, 2019 Splošno 0

Prezračevalne naprave so lahko izredno drage, saj je tehnologija s katero so narejene izredno zahtevna. Da bi si vsaj malce znižali stroške nakupa in namestitve nove prezračevalne naprave v naše stanovanje, lahko zaprosimo za EKO subvencijo. Eko sklad nam lahko krije tudi do 50% stroškov, kar je izredno lep znesek. Subvencije Eko sklada so namenjene tistim, ki si želijo poskrbeti za učinkovito rabe energije ter rabe vseh obnovljivih virov energije. Sredstva, ki nam jih podari Eko sklad, so nepovratna, pridobimo pa si jih tako, da kandidiramo na razpisu. 

Prezračevalne naprave so ena izmed stvari, ki jih Eko skladi delno financirajo. Vendar pa moramo preden se prijavimo na razpis preveriti ali smo primerni kandidati za pridobitev denarja. V prijavni dokumentaciji moramo priložiti vse potrebne dokumente in podatke o gradnji, dodati moramo lokacijski prikaz, vsa soglasja (v kolikor so potrebna), predračun izvajalca, izjavo o skladnosti, fotografije prostorov, kjer bo prezračevalna naprava nameščena, itd.  V kolikor imamo kakšno vprašanje se lahko obrnemo na osebje, ki je zaposleni na Eko skladu Slovenije. 

Cevi za prezračevanje morajo biti antistatične

Cevi za prezračevanje namestimo takrat, ko si omislimo centralno prezračevalo napravo, s katero bomo kvalitetno prezračevali celotno hišo ali stanovanje. Cevi so narejene iz takšnega materiala, ki se izredno dobro prilagaja ostalim materialom, tako da jih brez težav napeljemo točno tako kot si želimo oziroma tako, kot imamo narisano v načrtih. Same cevi niso pretirano drage in ne predstavljajo velikeka stroška v primerjavi s celotnim prezračevalnim sistemom. 

Cevi za prezračevanje so različnih barv. Po namestitvi, kij lahko vgradimo v zidove ali pa jih enostavno razpremo z mavčnimi ploščami. Prezračevalni sistem je lahko izredno hitro nameščen, tako bomo zelo hitro opazili bistveno razliko v zraku, ki bo preveval naše stanovanje. Ko bomo spoznali vse prednosti prezračevalnega sistema, se nam investicija ne bo več zdela tako draga.