Promocijski material z atraktivnim natisom

Za vse ljubitelje čajev

Promocijski material z atraktivnim natisom

februar 17, 2021 Splošno 0
Promocijski tekstil 2

Promocijski izdelki so zelo privlačni in jih lahko dobro izkoristimo kot darila, a seveda jih moramo najprej opremiti z ustreznimi motivi. Uporabimo lahko različne možnosti tiska, sploh pri tistih izdelkih, ki nudijo dovolj veliko površino za tak namen. Najbolje se s tega vidika obnese promocijski tekstil, predvsem majice in dežniki imajo veliko prostora za tisk, a tudi manjši predmeti so lahko ugodni in jih brez težav opremimo z lepim natisom. Pogosto se izkaže, da več šteje kvaliteta natisa, premisliti pa moramo še o tem, kakšne motive sploh izbrati za tisk.

Seveda izbiro motiva pogojuje tudi izbira izdelka. Na manjših izdelkih imamo manj svobode, tako recimo pisala, vžigalniki, USB ključki in podobni drobni izdelki dopuščajo le natis logotipa in kakšnega kratkega sporočila. Vseeno ima lahko natis zelo dober učinek, navsezadnje prekriva velik delež razpoložljive površine in pride hitro do izraza, tudi če so USB ključki in drugi izdelki precej majhni. Večji izdelki imajo večje površine, ki jih je pametno bolje izkoristiti. Pomislimo na promocijski tekstil, ki s tega vidika dopušča veliko možnosti za pripravo atraktivnih natisov, s katerimi bomo takoj pritegnili pozornost. Seveda se lahko odločimo tudi za večje izdelke, recimo zastave, reklamne table in podobne izdelke. 

Kakovosten natis za promocijske izdelke

Ne zanemarimo kakovosti natisa. Na manjših izdelkih, kot so USB ključki, je kakovost zelo pomembna, saj so detajli jasno razvidni. Na večjih površinah, ki jih nudi promocijski tekstil, podrobnosti ne izstopajo do te mere, pridejo pa v poštev druge lastnosti. Poskrbeti moramo recimo za to, da je tisk obstojen in vzdržljiv, za tisk na promocijski tekstil uporabimo ustrezne tehnike in seveda dobre izdelke. Tako tudi pri rednem pranju ne bo težav in bo natis ostal brezhiben dlje časa. Takšni promocijski izdelki bodo ponudili tudi boljši učinek, čeprav so v izhodišču nekoliko dražji.