Rezervni deli za traktorje Zetor za ogrodne traktorje

Za vse ljubitelje čajev

Rezervni deli za traktorje Zetor za ogrodne traktorje

4 julija, 2020 Splošno 0
Rezervni deli za traktorje Zetor

Rezervni deli za traktorje Zetor so potrebni tudi za tako imenovane ogrodne traktorje, ki se od klasičnih traktorjev precej razlikujejo. Nekateri kmetje prisegajo le na ogrodne traktorje, saj pravijo, da so veliko bolj učinkoviti kot klasični. Razlike med njimi so precej očitne. Naj izpostavimo na primer to, da imajo ogrodni traktorji popolnoma drugačen način priključevanja priključnih strojev. 

Rezervni deli za traktorje Zetor bodo tako za takšne traktorje drugačni, kot za klasične modele Zetor. Pomembna razlika je tudi v legi motorja. Pri ogrodnih traktorjih se motor nahaja v zadnjem delu naprave, pod kabino. V nekaterih primerih se nahaja tudi za kabino. Prednost takšnega motorja je predvsem v tem, da je za serviserja zelo enostavno dostopen in izredno pregleden. Tako postavljen motor omogoča hitra popravila. 

Rezervni deli za traktorje Zetor se drugačni tudi pri sistemskih traktorjih, ki imajo pogon na obe premi. To omogoča, da ima traktor večjo kabino, kar je za uporabnika idealno, saj se v vročih dneh v večji kabini veliko lažje dela. 

Rezervni deli za traktor IMT za traktorje vlačilce

Rezervni deli za traktor IMT so potrebni tudi za traktorje, ki v večini opravljajo delo vlačilcev. To so traktorji, ki imajo izredno močan motor, saj morajo za seboj vleči težak tovor. Zalo so uporabni pri žaganju dreves oziroma pri prenašanju hlodov v žago. Veliko takšnih traktorjev je opremljenih kar z dvojnimi kolesi, saj se običajno uporabljajo na težko dostopnih terenih. 

Rezervni deli za traktor IMT so pri takšnih traktorjih še toliko bolj zaželeni, saj se takšni modeli večkrat okvarijo, ker opravljajo zahtevno terensko delo. Vlečejo pa tudi težke stroje, ki jih je včasih potrebo prepeljati na mesto dela. 

Rezervni deli za traktor IMT, ki je vlačilec, se bodo ravno tako naročili, kar pri serviserju, saj morajo biti takšni traktorji redno pregledani in servisirani.