Ročni viličar ima številne prednosti

Za vse ljubitelje čajev

Ročni viličar ima številne prednosti

25 junija, 2020 Splošno 0
Ročni viličar

Kadar iščete viličarja za prevažanje blaga na krajših relacijah, po skladišču ali v proizvodnih halah, potem je ročni viličar najboljša rešitev. Brez njegove pomoči, bi za prevažanja palet zapravili ogromno časa, saj vam tovrstni viličarji omogočajo enostavno manevriranje na majhnem prostoru, lahko pa ga uporabite tudi za premeščanje palet na tovornjakih. Glede na izbrani model, je primeren za transport različnih palet.

 

Na ta način je ročni viličar najboljši pomočnik za delo v skladiščih. Z njim lahko hitro premaknete palete z enega konca skladišča na drugega, lahko pa ga uporabite tudi za druge različne transporte palet po skladišču. Kot že ime pove, je upravljanje z ročnim viličarjem zelo enostavno, zgolj z rokami, pri čemer vam prihrani ogromno časa in so izjemno varni za uporabo. Za manevriranje z njim ne potrebujete izpita za viličarja, ampak lahko z njim rokuje prav vsakdo, ne glede na to kateri model boste izbrali. 

 

Rabljeni viličar izberite pri preverjenem ponudniku

 

Viličarji so izjemno trpežni delovni stroji, ki so neizogibni v številnih skladiščih. Nekateri od njih so že zavidljive starosti, vendar dokler delujejo brezhibno ni s tem nič narobe. Za nemoten delovni proces ni nujno, da kupujete nov viličar, ampak se lahko odločite tudi za rabljeni viličar. Res pa je, da je ob nakupu potrebna določena mera previdnosti, da ne boste kupovali mačka v žaklju.

 

Če iščete rabljeni viličar, je zato najbolje, da se obrnete na preverjenega ponudnika viličarjev, ki ob popravilih in obnovah uporablja originalne in kakovostne rezervne dele. To je ključnega pomena, da je rabljeni viličar v brezhibnem stanju, poleg tega pa dobite še garancijo in vso potrebno dokumentacijo v smislu tehničnih pregledov in obratovalnega dovoljenja. To pa še zdaleč ni vse! Ob nakupu rabljenega viličarja pri izbranem ponudniku vam je na voljo tudi kakovostna servisna podpora, ki vam je na voljo 24 ur na dan.