Servis avtomatskih vrat na voljo 24 ur na dan

Za vse ljubitelje čajev

Servis avtomatskih vrat na voljo 24 ur na dan

6 septembra, 2019 Dom in vrt 0
Servis avtomatskih vrat na voljo 24 ur na dan

Servis avtomatskih vrat mora biti uporabnikov avtomatskih vrat na voljo vedno, ko ga potrebujejo. Avtomatska vrata morajo namreč delovati brezhibno in ne moremo si privoščiti, da bi odpovedala. Narejena so tako, da pripomorejo k boljšemu upravljanju celotne stavbe. Najpomembnejša so še v večjih trgovskih ali nakupovalnih centrih, kjer se dnevno skoznje sprehodi izredno veliko ljudi. 

Servis avtomatskih vrat mora biti tako opravljen vsak nekajkrat na leto, da se izognemo nepotrebnim negativnim presenečenjem. Serviser bo ob pregledu vrat točno povedal, ali delujejo tako, kot bi morala. V kolikor bo zaznal kakšno napako, pa bo pregledal vse mehanske dele ter po potrebi kakšnega tudi zamenjal.

Servis avtomatskih vrat je torej namenjen preventivi, da se izognemo nenadnim okvaram, ki so lahko tudi dolgotrajne. Ravno zato je pomembno, da imamo na voljo serviserja, ki mu zaupamo in ki bo popolno poznal delovanje naših avtomatskih vrat. Neusposobljeni serviserji lahko namreč naredijo več škode kor koristi. 

Pogon za drsna vrata lahko vgradimo v dvoriščna vrata

Pogon za drsna vrata največkrat vgradijo v že obstoječa drsna vrata, ki nam krasijo vhod v naše dvorišče. Veliko družin si omisli lepa kovna vrata, skozi katera se z avtomobilom lahko zapeljemo na dovoz pred hišo. Takšna vrata nas varujejo pred vlomilci in so izjemno varna. Vendar pa je zelo nerodno, ko se pripeljemo po dolgem dnevu iz službe in moramo stopati iz avtomobila ter odpirati dolga in težka drsna vrata na kolescih. 

Pogon za drsna vrata nas v takih situacijah reši in nam omogoči enostavno odpiranje še tako težkih vrat. V kolikor si želimo pogon vgraditi v svoja dvoriščna vrata, se moramo obrniti na strokovnjake, ki nam bodo v izredno kratkem času predelali navadno odpiranje drsnih vrat v električnega. Vgradnja pogona ni pretirano draga, tako si jo lahko privošči vsakdo.