Steklena stena je dobra rešitev

Za vse ljubitelje čajev

Steklena stena je dobra rešitev

20 aprila, 2019 Splošno 0
Pisarniški stoli

V kolikor opravljate pisarniško delo v večjem kolektivu gotovo veste, kako stresno in naporno zna biti včasih delo. Neprestano zvonjenje telefonov, tapkanje po tipkovnici in moteč oslovski kašelj sodelavca je le nekaj primerov motečih dejavnikov, ki lahko vplivajo na našo zmožnost opravljanja dela. Zaradi zmanjšane delovne sposobnosti se lahko zgodi, da začnemo z delom nekoliko zaostajati, s tem pa si lahko nakopljemo šefovo jezo in dodaten stres. Pisarniški stoli v majhnem razdelku ne ponujajo zadostne rešitve.

Steklene predelne stene zagotovo ponujajo eno izmed boljših rešitev, ki bi lahko rešila zgoraj opisane težave. Montaža takšnih steklenih pregrad ni preveč zapleten postopek, tako da ne bo potrebno zapreti pisarne za 14 dni, da bi ekipa delavcev popolnoma razdejala vaše delovne prostore. Največji plus takšne pregrade je vsekakor izoliranost vašega delovnega mesta. Nič več se ne boste ukvarjali z okolico. Popolnoma osredotočeni boste lahko na vaše delo. Udobni pisarniški stoli v takem ambientu zagotavljajo nemoteno opravljanje svoje obveznosti. Steklene predelne stene se lahko po potrebi tudi zagrne z žaluzijami, tako da ni skrbi po temu, da bi sodelavci motili vašo zasebnost. V kolikor nimate teh skrbi pa steklena pregrada omogoča odlično prepustnost svetlobe, s tem pa dajejo tudi občutek odprtosti in zračnosti. Prostor, ki ga obdajajo steklene predelne stene, lahko služi tudi za različne sestanke in konference, kjer boste varni pred motečimi vplivi ostalih sodelavcev.

V takšnem prostoru se lahko pripravi tudi manjšo jedilnico, kjer lahko zaposleni v miru pomalicajo in se brez skrbi glasno pogovarjajo. Vse več podjetji v takšne kotičke postavi tudi razne družabne igre, kjer lahko delovni kolektiv izboljšuje medsebojne odnose, ob enem pa tudi nekoliko razbremeni mišično utrujenost, ki jih ne morejo preprečiti niti najboljši ergonomski pisarniški stoli pri rednem sedenju za računalnikom brez odmora.

Steklo je vsekakor odlična rešitev za ohranjanje zasebnosti in miru v večjih pisarnah. Na ta način bomo obenem ves čas v stiku s sodelavci, po drugi strani pa bomo lahko svoje delo opravljali brez dodatnih stresorjev iz naše okolice.