Tandemski skok s padalom za ljubitelje adrenalina

Za vse ljubitelje čajev

Tandemski skok s padalom za ljubitelje adrenalina

junij 27, 2019 Splošno 0
Tandemski skok s padalom

Tandemski skok s padalom si navadno omislijo vsi ljubitelji adrenalinskih podvigov. Ljudje v današnjem svetu vedno bolj pogosto iščejo izzive, s katerimi se dokažejo sebi in ostalim. Doživeti hočejo nekaj novega in nekaj drugačnega. Na svojih seznamih želja imajo različne adrenalinske podvige, ki jim poženejo kri po žilah.

Tandemski skok s padalom je idealna izkušnja za vse, ki se ne bojijo višine in prostega pada. Preden skočimo iz letala nas inštruktorji seveda dobro pripravijo in nas seznanijo z vsemi potrebnimi informacijami. Opremijo nas s kombinezonom, rokavicami, obvezno čelado in potrebnimi očali, ki med skokom ščitijo naše oči.

Tandemski skok s padalom poteka tako, da nas letalo najprej ponese na višino 3000 metrov, iz katere skupaj z inštruktorjem skočimo. Nato sledi enominutni prosti pad, po katerem inštruktor odpre padalo. Ko je padalo odprto, lahko še jadramo in občudujemo naravo pod nami. Jadranje traja približno osem minut. Vsak udeleženec tandemskega skoka na koncu dobi zasluženo diplomo.

Soca rafting za tuje turiste

Soca rafting je aktivnost, ki se je radi udeležijo tudi tujci. V poletnem času je Slovenija polja tujih turistov, ki kakor mi iščejo nova doživetja. Ravno rafting je eno izmed doživetij, ki se ga ne brani nihče. Vsak turist, ki obišče soško dolino, se z veseljem preizkusi v divji vožnji po reki Soči.

Soca rafting ni primerna za starejše turiste, ki ne marajo divje vožnje po reki. Vodniki obiskovalce vedno opozorijo na možnost strahu pred divjimi valovi, do katerih pridemo pri spustu po reki. Za varno vožnjo moramo zaupati vodniku, ki je odgovoren za naše življenje.

Soca rafting lahko ponudimo mladim turistom, ki si vedno želijo nekaj novega, kar bi lahko doma pokazali svojim rojakom. Kristalno čista Soča bo s svojo barvo navdušila vsakogar in zagotovo ne bo pustila ravnodušnega nobenega tujega obiskovalca naše prelepe dežele.