Velik učinek v prostoru naredijo notranja vrata

Za vse ljubitelje čajev

Velik učinek v prostoru naredijo notranja vrata

2 oktobra, 2019 Splošno 0

Ko se odločamo, kako bodo zgledali notranji prostori v našem okolišu se redko vprašamo kaj storiti z notranjimi vrati, še posebej, če samo prenavljamo prostor in ga ne na prvo postavljamo. Takrat se največkrat zgodi, da nekoliko pozabimo na malenkosti, ki lahko na dolgi rok dejansko oblikujejo prostor, kot so recimo notranja vrata, ki so največkrat pozabljena.

Že samo preprosta menjava kljuk lahko povzroči, da ima prostor popolnoma drugačen izgled, kot ga je imel prej, prav tako pa lahko notranja vrata tudi prebarvamo in s tem dosežemo ali to, da se popolnoma zlijejo s svojo okolico, lahko pa se odločimo, da bodo izstopala in postala ključen del notranje opreme prostora, kajti bodimo iskreni, vrata lahko, še posebej v manjših prostorih, zavzamejo kar precej veliko prostora, torej ga moramo najmanj izkoristiti kot priložnost za dekoracijo In oblikovanje prelepega prostora.

Drugi del prostora, ki je velikokrat pozabljen so tla

Bodimo iskreni, ne prav veliko časa dejansko opazujemo tla, vendar nihče ne more zanikati, da le ta ne vplivajo tako na končni izgled prostora, kot tudi naše počutje v njem. Za vsak prostor moramo izbrati tla, ki so odporna na to, kar se v tem prostoru velikokrat uporablja, recimo skoraj da nemogoče je narediti kopalnico brez ploščic, prav tako pa moramo misliti na udobje in izgled.

Veliko ljudi se odloča za vinil, saj ima ta nekako mehek občutek pod nogami prav tako pa je odporen na reči kot so vlaga in praskanje, kar se lahko pogosto dogaja v prostorih kot so dnevna soba. Če vinil ni ravno nekaj, kar bi radi imeli po vsem stanovanju še vedno ostaja kot idealna alternativa pluti v prostorih kot sta kopalnica in shramba, v prostorih kot so dnevna soba in spalnice pa se najpogosteje znajdeta parket ali laminat, vendar je lahko v otroških sobah ravno tako uporaben vinil.