Vozički za dvojčke različnih oblik

Za vse ljubitelje čajev

Vozički za dvojčke različnih oblik

3 junija, 2020 Splošno 0
vozički za dvojčke

Če pričakujete dva nova družinska člana naenkrat, je sreča še večja. Obenem pa boste morali poskrbeti za nekoliko drugače zasnovano opremo; vsaj kar se tiče nakupa otroškega vozička. Vozički za dvojčke so lahko vzporedni ali zaporedni. 

Zaporedni vozički imajo to prednost, da so manjši v širini. To je zlasti pomembno zato, ker pripomorejo k lažjemu vstopanju skozi vrata, dvigovala ter so preprostejši za uporabo pri premagovanju ožjih prehodov. 

Vozički za dvojčke so vam na voljo tudi v spletnih prodajalnah, kjer jih lahko kupite po ugodnejši ceni. Na istem mestu vam je na voljo še vsa ostala oprema za dojenčke, na primer previjalne torbe, dežne prevleke, senčniki, razni adapterji. 

Sicer pa se vozički za dvojčke ne ločijo samo po tem, ali so vzporedni ali zaporedni. Na trgu so vam na voljo vozički za dvojčke številnih proizvajalcev, ki pa ima prav vsak med njimi svoje posebnosti. Njihov skupni imenovalec pa je ta, da imajo več funkcij in tako lahko rastejo skupaj z malčkoma. 

Zibelka ali posteljica 

Ali se boste ob rojstvu otroka odločili za zibelko ali posteljico, je predvsem odvisno od vaših zahtev in želja. 

Zibelka pa tudi posteljica se ponašata s številnimi prednostmi, a je dobro poznati tudi slabosti. V zibelki se bo vaš malček počutil popolnoma varno, še posebej zato, ker ga obdaja manj praznega prostora. Zibanje košare zibelke otroka zagotovo najbolj spominja na občutke, ki jih je imel, ko je bil še v maminem trebuhu. Tudi to je ena od večjih prednosti zibelke. 

Ker zibelka praviloma vključuje tudi kolesca, to pomeni, da boste svojega malčka lahko brez težav prevažali iz ene sobe v drugo. Slabost zibelke pa je morda ta, da jo otrok prehitro preraste, zato boste slej ko prej morali razmišljati o nakupu posteljice. Posledično boste imeli večji strošek. A ne glede na slabosti, so prednosti toliko večje, da se boste najverjetneje odločili tudi za zibelko.