Vrhunski igričarski prenosniki

Za vse ljubitelje čajev

Vrhunski igričarski prenosniki

22 decembra, 2019 Tehnologija 0
ASUS ROG

Brezhibno poganjanje računalniških iger je zahtevno delo, ki ga lahko opravljajo le najbolj zmogljivi računalniki. Običajno je ta naloga v domeni naprednih namiznih računalnikov, ki jih lahko opremimo z zmogljivimi procesorji, bliskovito hitrimi pomnilniki in najnovejšimi grafičnimi karticami. A vse bolj se igričarji poslužujejo tudi prenosnikov, ki omogočajo nekaj več prilagodljivosti pri igranju računalniških iger. Je pa manj prilagodljivosti pri izbiri strojne opreme, zato se je treba že v izhodišču odločiti za zmogljiv in zanesljiv prenosnik. Na voljo imamo le nekaj smiselnih kandidatov.

ASUS ROG

Med igričarskimi prenosniki gotovo izstopa serija ASUS ROG, ki je skoraj samoumevna izbira tistih uporabnikov, ki pri zmogljivosti svoje naprave niso pripravljeni sklepati nikakršnih kompromisov. Gre za serijo, ki je v celoti prilagojena potrebam ljubiteljev računalniških iger. Serija ASUS ROG sicer ne pokriva le igričarskih prenosnikov, temveč tudi drugo strojno opremo in nekatere dodatke s področja računalniške periferije, a ravno prenosniki izstopajo po izvrstni zmogljivosti, s katero pustijo konkurenco daleč za seboj. Nič čudnega, da je ASUS ROG vedno prva asociacija, ki jo dobimo ob misli na igričarske računalnike višjega ranga.

Razer prenosnik

Vseeno pa imamo na voljo tudi nekatere alternative, še posebej če smo pripravljeni na kakšen kompromis. Najbolje bo, da se obrnemo na druge priljubljene in uveljavljene znamke. Znamka Razer je sicer novinec v proizvodnji prenosnikov, je pa dobro znana kot vrhunska znamka na področju računalniške periferije. Tako kot tipkovnice, miške in drugi dodatki, bo tudi Razer prenosnik uporabnike navdušil s popolno dovršenostjo in visoko zmogljivostjo. To so računalniki, ki so dobro prilagojeni svojemu namenu, hkrati pa dodajajo značilne bombončke te znamke. Prenosnik bo kljub visoki zmogljivosti ostal mobilen in celo presenetljivo okreten, navdušil bo z elegantno podobo in dolgo avtonomijo delovanja. Razer prenosnik je odlična izbira za tiste, ki želijo biti v vsakem trenutku pripravljeni na igro.