Vrtni traktorji in njihove prednosti 

Za vse ljubitelje čajev

Vrtni traktorji in njihove prednosti 

20 aprila, 2020 Splošno 0
vrtni traktorji

Na vrtnih traktorjih se smer in vožnja upravlja s pedali. Tako da imate lahko obe roki vedno na volanu. Na ta način se izboljšata nadzor in udobje, to pa pomeni večjo varnost pri delu. Ravno tako ni pomembno, katero vrsto travo nameravate kositi. Med različnimi načini košnje lahko izbirate. Košnja z pobiranjem, izmetom ali mulčenjem, to so vase izbire košenja. Vedno pa morate imeti zagotovljene dobre rezultate. Odločiti se morate za kvaliteten in pameten nakup. 

Vrtni traktorji so krasna rešitev za drevesa in grmovja. Nekateri vrtni traktorji imajo edinstven sistem krmiljenja, kar vam omogoča, da enostavno obkosite raznovrstne ovire na terenu. Izredna okretnost, učinkovita košnja in manj nepokosenih površin mora biti rezultat kakovostnega vrtnega traktorja.

Vrtni traktorji naj bi imeli zelo preprosto vzdrževanje. Rezila se hitro odstranijo ter zamenjajo in za to ne potrebujete nobenega orodja. Sami lahko opravite hiter servis rezil, saj ostra rezila pomenijo zdravo trato.

Večjo trpežnost in odpornost proti koroziji so rezultat odebeljenega in prašno lakiranega kosišča. Taki vrtni traktorji so narejeni, da trajajo. 

Traktorski rezervni deli niso lahko dobavljivi

 Nakup rezervnega dela postane neizogibno opravilo. Najraje se traktor pokvari, ko se nastopi pomlad. Ravno v tem letnem času se začne delo na kmetijskih površinah. Če čez zimo niste potrebovali traktorja za pluženje snega ali za kakršno koli opravilo in je traktor stal se še hitreje pokvari. 

Kakovostni traktorski rezervni so vam na voljo pri specializiranih prodajalcih. Ti vam svetujejo, da se pravilno odločite pri nakupu kvalitetnih rezervnih delov. Izbirati morate prodajalne, kjer ponujajo rezervne dele za starejše in novejše modele traktorjev ter vseh njihovih priključkov in potrošni material. 

Traktorski rezervni deli so zračni in vodni hladilni sistemi. Se pravi zračni filtri, pokrovi za hladilnike, hladilniki, cevi za vodo, termostati in še bi lahko naštevali. Ne smemo pa pozabiti niti na sklopke, zavore, hidravlične cilindre, bate in različne rezervne dele za zračne zavorne sisteme.