Zaščitna stekla za telefon so debelejša od zaščitne folije

Za vse ljubitelje čajev

Zaščitna stekla za telefon so debelejša od zaščitne folije

11 decembra, 2019 Tehnologija 0
Zaščitna stekla za telefon

Marsikdo je za svoj novi mobilni telefon odštel kar nekaj denarja ali pa je zanj varčeval več mesecev. Zato je zelo pomembno, da naš novi telefon že takoj po njegovem nakupu ustrezno zaščitimo. Za zaščito zaslona lahko uporabimo zaščitno folijo, ki varuje telefon le pred praskami, zato so boljša izbira zaščitna stekla za telefon, ki so debelejša in telefon varujejo tudi pred udarci in padci.

Pri izbiri zaščitnih stekel je potrebno biti pozoren na njihovo trdnost, ki bo še dovolj učinkovito zaščitila vaš telefon. Priporočljivo je, da imajo zaščitna stekla za telefon trdnost 9H+, ki nudi zaščito pred padci in udarci. Takšna zaščitna stekla za telefon merijo le 0.2 mm in so komajda opazna, prav tako pa ni strahu, da bi vas ovirala pri uporabi telefona, saj imajo gladko površino in zaobljene robove. V kolikor le pride do njihove poškodbe, jih lahko enostavno zamenjate.

Huawei servis Ljubljana je primeren za vse, ki ste iz Ljubljane in njene okolice

Ali ste morda tudi vi eden od lastnikov številnih modelov mobilnih telefonov Huawei? Gre za eno izmed najbolj priljubljenih in najbolje prodajanih blagovnih znamk mobilnih telefonov pri nas, zato je močna servisna podpora ključnega pomena za zadovoljstvo uporabnikov. Ker so postali mobilni telefoni danes del našega vsakdanjika, je velika verjetnost, da se le ti lahko hitro poškodujejo ali pokvarijo. Huawei servis Ljubljana bo tako prišel prav vsem tistim, ki ste iz Ljubljane in njene okolice.

Ljubljana, ki je naše upravno središče, ima zelo močno razpredeno servisno mrežo Huawei telefonov, zato je izbira najbolj primernega servisa Huawei telefona lahko tudi težka odločitev. V veliko pomoč nam je danes svetovni splet, kjer lahko poleg številnih drugih informacij, dobimo podatke tudi o tem, kje je nam najbližji Huawei servis Ljubljana. S pomočjo kontaktnih podatkov tako lahko preverimo kakovost storitve in njeno ceno.