Zobni implantati v osrednji Sloveniji

Za vse ljubitelje čajev

Zobni implantati v osrednji Sloveniji

5 oktobra, 2019 Splošno 0

Zobni implantati ali vsadki posamezniku omogočajo nov nasmeh. Točno tak kot si ga je že od vedno želel vsakdo, ki bi rad imel lepe zobe. Zdravje zob je povezano predvsem s skrbjo in nego. Vsakdo se bi moral maksimalno truditi za vzdrževanje karseda čim bolj čistih in lepih zob. Vendar pa je redna in temeljita nega lahko tudi naporna in zato ljudje velikokrat zanemarjajo svojo ustno votlino in svoje zobe. 

Zobni implantati so zato rešitev v trenutku, ko so naši zobje že tako iztrošeni in načeti, da nam ne morejo več konkretno služiti. V takem primeru je edina rešitev odstranitev naravnih in bolni zob ter namestitev fiksne umetne proteze z uporabo implantatov. 

Zobni implantati so naredili pravcato revolucijo na zobnem področju, saj nam z lahkoto omogočajo pridobitev novega nasmeha, ki smo ga zaradi različnih razlogov izgubili. S pomočjo štirih ali šestih vsadkov lahko na vsako čeljust namestimo celotno protezo, ki nam bo dolgo dobro služila. 

All on 4 cenik je pogost vpis v splet

All on 4 cenik ljudje večkrat vpišejo v spletne brskalnike. Največkrat to storijo mlajše generacije, ki za svoje starše ali stare starše iščejo rešitev za njihove slabe in uničene zobe. Ker sta zobozdravstvo in zobna kirurgija izredno napredovala, nam lahko nudita odlične rešitve v primeru izgube enega ali več zob. 

All on 4 cenik je torej idealen način iskanja, da pridemo do ordinacije, ki nam bo vstavila štiri vsadke v spodnjo čeljust in štiri vsadke v zgornjo čeljust. Na teh vsadkih bo bila nameščena celotna fiksna proteza, ki nam bo omogočala kvalitetno prehranjevanje, saj se med jedjo ne bo premikala. Poleg tega pa bomo z njo samozavestno komunicirali, ker ne bomo v skrbeh, da bi nam med pogovorom odpadla ter da bi jo zaradi tega lahko izgubili. Po namestitvi bomo torej ponovno z veseljem hodili v družbo in komunicirali.