Zobni vsadki že dolgo časa veljajo za najboljšo odločitev v primeru izgube zob

Za vse ljubitelje čajev

Zobni vsadki že dolgo časa veljajo za najboljšo odločitev v primeru izgube zob

8 julija, 2020 Splošno 0
Zobni vsadki

Zobni vsadki so vam najverjetneje že poznani. Večinoma jih imenujemo tudi implantati. Morda imate katerega že vsajenega v svoji ustni votlini in ste z njim nadvse zadovoljni. Če za zobne vsadke slišite prvič, pomeni, da v zadnjem času zagotovo niste imeli težav z izgubo zob. 

Zobni vsadki še najbolj spominjajo na vijak. V resnici predstavljajo odlično nadomestilo za korenino zoba. Narejeni so iz izjemno trpežnega titana in kot takšni v vaših ustih predstavljajo trajnejšo rešitev. 

Zobni vsadki so primerno skorajda za vsakogar, ki izgubi zob oziroma več zob naenkrat. Vseeno pa se boste morali temeljito pregledati, da vas bodo potrdili, da ste primeren kandidat. Samo redkim osebam z določenimi vrstami bolezni se namreč zobni implantati ne priporočajo. 

O zobnih vsadkih vam bodo podrobneje povedali tudi strokovnjaki, ki vam bodo izdelek vstavili v usta. Poseg je praviloma povsem neboleč, zato se boste še toliko hitreje odločili zanj. 

All on 4 po posebni akcijski ceni 

All on 4 na trgu že nekaj časa velja za velik hit. S to vrsto storitve pa se soočajo zlasti tisti, ki so izgubili zobe oziroma večino zob. V tem primeru jim strokovnjaki oziroma zobozdravniki priporočajo, da se odločijo za all on 4. 

All on 4 je na trgu priljubljen predvsem zato, ker lahko s to storitvijo najhitreje pridete do novih zob. Vse skupaj pa izgleda zelo naravno. Sliši se skorajda neverjetno. Če se želite prepričati, o tem, da je storitev res tako učinkovita, potem lahko to preverite tudi na spletnih straneh ponudnikov, ki vam to storitev omogočajo po dokaj dostopnih cenah. 

Sicer pa boste opazili, da se veliko ljudi poleg all on 4 odloča tudi za vsaditev implantatov. To so posebni zobni vsadki, ki odlično nadomeščajo korenino odpadlega zoba. Obe omenjeni storitvi sta na spletu podrobneje opisani.